Behov for rådgivning?


Vil du vite hvordan våre tjenester kan fungere for akkurat din bedrift?

Legg igjen dine detaljer under, så svarer vi innen kort tid!

Doorway inngår avtale med Elektrounion

Det er med stor entusiasme vi kunngjør den nye IT-driftsavtalen mellom Elektrounion og Doorway. Vi ønsker alle deres medlemsbedrifter velkommen, og ser frem til å bistå dem med innovative og kostnadseffektive IT-løsninger.

Elektrounion AS er et innkjøpslag for små og mellomstore elektroentreprenører. De startet opp i 2006 og har i dag rundt 500 medlemsbedrifter, og en stab på 1400 ansatte. De er en landsdekkende organisasjon med avdelinger i Oslo, Kristiansand, Stavanger, Bergen og Trondheim.

Elektrounion og Doorway har en felles visjon om å gjøre hverdagen til deres medlemmer og våre kunder mer effektiv og lønnsom. Vi skal være en innovativ samarbeidspartner for våre kunder, og fokuserer på å levere solide IT-løsninger som vil gjøre våre kunder mer konkurransedyktig og gjøre den daglige driften mer effektiv. Doorway har lang erfaring fra elektrobransjen, og har dedikerte ressurser rundt implementering og drift samt 24/7 support, noe som sikrer en trygg og god brukeropplevelse fra første samtale til man er oppe og kjører på systemet.