Behov for rådgivning?


Vil du vite hvordan våre tjenester kan fungere for akkurat din bedrift?

Legg igjen dine detaljer under, så svarer vi innen kort tid!

Elektronisk reiseregning – en mulighet du ikke vil gå glipp av!

Hvis du er lei av å miste kvitteringer, og bruker alt for mye tid på å føre reiseregninger og andre utlegg, da burde du gå over til elektroniske reiseregninger. I en undersøkelse fra 2015 estimerte Norsk Regnskapsstiftelse at det føres omtrent 16 millioner reiseregninger og utlegg i Norge hvert år. Når man på daværende tidspunkt antok å kunne spare 10 minutter for hvert utlegg man fører elektronisk, ville man i 2015 kunnet brukt hele 1 500 årsverk på andre og viktigere arbeidsoppgaver.

 

Nå skal det sies at helt sikkert en god del har gått over til elektronisk utleggsføring siden 2015, men fortsatt ser vi at svært mange tviholder på «den gode gamle måten». Etter regelendringen om originalitetskrav i 2014 er det ikke lenger nødvendig å ta vare på originale kvitteringer, noe som gjør at du kan bli kvitt papirbunken som hoper seg opp i løpet av måneden og som blir et tidssluk ved månedsslutt.

 

Visma.net Expense er en nettbasert løsning som gir deg mulighet til å ta hånd om dine reiseregninger og utlegg når som helst og hvor som helst, 100 % elektronisk. Her kan du umiddelbart ta bilde av en kvittering med appen Visma Attach, og vipps så trenger du ikke den fysiske kvitteringen lenger. Videre kan du gjøre ferdig reiseregningen og utlegget på nett og sende til leder for godkjenning.  Leder kan også godkjenne utlegget på alle digitale enheter.

 

For å forenkle prosessen ytterligere er det i Visma.net Expense også mulig å knytte kredittkort og kjøreutgifter direkte til løsningen. Ved kredittkortintegrasjon vil alle transaksjoner importeres automatisk, mens ved kjøreutgifter er det bare å laste ned en ekstra app og starte denne når du setter deg i bilen – bompenger beregnes automatisk.

 

Ved bruk av Visma.net Expense er det beregnet at man vil spare omtrent hele 27 minutter for hvert utlegg man fører. Har din bedrift f.eks. 40 utlegg per måned vil man få nesten 18,5 time man kan bruke på viktigere oppgaver. Dette er med andre ord en mulighet du ikke vil gå glipp av!

 

Ønsker du å vite mer om Visma.net ERP generelt, eller Visma.net Expense spesielt, kan du gå inn her,
eller du kan kontakte en av våre rådgivere; Sondre eller Ole-Jacob.