Behov for rådgivning?


Vil du vite hvordan våre tjenester kan fungere for akkurat din bedrift?

Legg igjen dine detaljer under, så svarer vi innen kort tid!

Hvorfor velge et skybasert forretningssystem?

Privat har vi lenge forstått at nettskyen gir økt mobilitet. Vi har en rekke applikasjoner på mobil og nettbrett som vi bruker aktivt i hverdagen. Kommunikasjon via Facebook, musikk via Spotify og betaling av regninger via nettbank foregår i de aller fleste hjem. Mange bedrifter har kastet seg på trenden, men likevel er det flere bedrifter som holder igjen med å ta i bruk skybaserte forretningssystemer. I dette blogginnlegget vil vi ta for oss 5 essensielle bedriftsaspekter som vil dra nytte av et skybasert forretningssystem.

 

1 - Sikkerhet

Sikkerhetsaspektet har lenge vært et essensielt tema for flere bedrifter. Leverandørene av dagens skytjenester har satt en ny standard for lagring av sensitiv informasjon. Produktene for automatiserte prosesser er optimalisert for å oppnå maksimal sikkerhet og fleksibilitet i hverdagen. Dagens skytjenester fungerer også utmerket ved vedlikehold av store mengder datalagring.

 

2 - Drift

Infrastrukturen i dagens skyløsninger er allerede satt opp fra leverandøren sin side. De skybaserte tjenestene er allerede oppe og går i nettet, og oppdatering av systemer foregår automatisk. Med dette slipper din bedrift å bruke tid på installasjon, drift og vedlikehold av systemene. Dermed blir flere av oppgavene, som tidligere har ligget hos din bedrifts IT-ressurser, fjernet. Bedriften din trenger derfor hverken kompetanse eller ressurser til å drifte løsningen eller investere i infrastruktur. Alt dette tas hånd om av leverandøren.

 

3 - Kostnader

Forretningssystemer i skyen kan spare din bedrift for betydelige kostnader. Du trenger ikke investere i hardware, lagring, infrastruktur og Software. De aller fleste leverandørene tar derimot betaling gjennom en fast månedspris, avhengig av antall brukere og datavolum. Leverandøren vil også stille med løpende IT-support, systemkonfigurering, oppdatering og driftsovervåking av tjenestene. Det er dermed enkelt og terskelen er lavere for å komme i gang med avansert teknologi grunnet gunstige prismodeller. Bedriften din vil ikke bare eliminere kostnader som er relatert til lagring av data, men slipper også å ha et eget IT-miljø med server og driftsansvar.

 

4 - Fleksibilitet

Leverandøren har muligheten til å skreddersy løsninger etter din bedrift sine behov. Dette er muligens den overveiende faktoren som gjør at mange bedrifter går over til skytjenester. Hvis en tar regnskapsbedriften som et eksempel, vil en ut i fra tradisjonelle systemer måtte vurdere å kjøpe inn nye servere dersom man øker aktivitetsvolumet. Er forretningssystemet skybasert, vil løsningen automatisk skalere serverbehovet etter bedriften sin trafikkmengde. Bedriften trenger dermed ikke tenke på dette, da kapasiteten øker i samsvar med behovet.

 

5 - Mobilitet

I dagens digitaliserte verden, er mobilitet blitt mer og mer viktig for brukere. Du er tilgjengelig til enhver tid i døgnet, og tiden som brukes på forretningsmessig arbeid på enten en smarttelefon eller nettbrett har steget voldsomt de siste årene. Både bedriften selv og kundene krever at løsningen er tilgjengelig. Ikke bare når du er på arbeidsplassen, men også på farten. En god skybasert forretningsløsning vil gi deg som bedrift den moderne mobiliteten som er nødvending i et stadig mer konkurransedyktig marked.

 

ConsIT har lenge vært en anerkjent forhandler av Visma systemer og har blitt kåret til månedens Visma Gold Partner over 30 ganger. Vi har siden 2007 hjulpet hundrevis av bedrifter til mer automatiserte prosesser. Dersom du skulle ønske mer informasjon om hvordan din bedrift kan automatisere viktige forretningsprosesser, samt effektivisere og styrke verdiskapningen, kontakt våre rådgivere for en uforpliktende samtale her:

Ole-Jacob Edvardsen

Sondre Gustafson