Behov for rådgivning?


Vil du vite hvordan våre tjenester kan fungere for akkurat din bedrift?

Legg igjen dine detaljer under, så svarer vi innen kort tid!

Møt vårt Visma.net team!

Dette er våre ansatte som er sertifisert til Visma.net. Bak fra venstre: Ole-Jacob Edvardsen og Morten Jarnæs. Midten fra venstre: Fawad Munir og Berit Kvittem. Foran fra venstre: Amra Dizdarevic og Sondre Gustafson.

 

Med hjelp fra disse dyktige konsulentene og rådgiverne vil du kunne oppleve hvordan full integrasjon, automatiserte forretningsprosesser og de ulike fordelene med nettskyen, kan øke din bedrift sin konkurransedyktighet. Spesielt to av våre konsulenter gleder seg veldig til arbeidet med Visma.net fremover:

 

Amra: "Jeg gleder meg veldig til å bistå kundene våre til å ta steget videre mot Visma.net. Det er et godt og spennende system, og Visma har virkelig tatt oss til fremtiden."

 

Fawad: "Visma.net er en god løsning for de kundene som ønsker å ha alt på en plass. Systemet er lett å bruke og er lett tilgjengelig!"

 

I dagens forretningsverden må du være rask og smidig. Med hjelp fra ConsIT og Visma.net vil du oppnå større fleksibilitet, redusert kompleksitet og mer forutsigbare utgifter!

 

Dersom du ønsker mer informasjon angående Visma.net, kan du ta kontakt med en av våre rådgivere for en uforpliktende samtale:

Ole-Jacob Edvardsen - 92 88 20 98 / ole-jacob.edvardsen@doorway.no

Sondre Gustafson - 46 91 01 40 / sondre.gustafson@doorway.no