Behov for rådgivning?


Vil du vite hvordan våre tjenester kan fungere for akkurat din bedrift?

Legg igjen dine detaljer under, så svarer vi innen kort tid!

TeleComputing ønsker Doorway velkommen

.

Viser til tidligere informasjon sendt fra Doorway den 29.mai om at TeleComputing kjøper Doorway. I dag kan vi melde at Konkurransemyndighetene har godkjent oppkjøpet og alle juridiske formaliteter er på plass.


Vi er nå tilsammen ca. 350 ansatte i Norge etter oppkjøpet, med hovedkontor i Asker, og sterke lokale kontorer med kundenære funksjoner i Bergen, Stavanger og Arendal. Du som kunde vil fortsatt forholde deg til de samme menneskene og kontaktpunkter som før. Altså ved behov for support, bruker du fortsatt:

Support: +47 928 444 66
Support mail: support@doorway.no


Prosessen med å integrere selskapene har startet og vil pågå i månedene fremover. Det betyr at våre "nye kunder" fra Doorway ganske snart kan ta i bruk TeleComputings tjenesteportefølje, sammen med de tjenester man benytter i dag.

Doorway vil nå bli omdøpt til TeleComputing og kontoret i Arendal vil være hovedlokasjon for TeleComputing Region Sør under ledelse av Regiondirektør Martin Tan. 


Vi ser frem til å få nye kunder, flere dyktige kollegaer, og ikke minst gleder vi oss til å bygge et sterkt TeleComputing på Sørlandet som bidrar til at våre kunder skaper forretningsverdi gjennom IT.


Ved spørsmål, ta kontakt med Martin Tan, Mob. +47 907 59 320.

 

Med ønsker om god sommer og et fremtidig godt samarbeid!

Med vennlig hilsen
Ole Blom
Director Customer Development
TeleComputing

 

Om TeleComputing
TeleComputing er en ledende tilbyder av IT-driftstjenester, nettskytjenester, sentraliserte ASP løsninger og outsourcing på det nordiske SMB markedet. Datterselskapet Kentor er en systemintegrator som tilbyr kvalifiserte bransje- og virksomhetsspesialister, systemutvikling og IT-rådgivning. TeleComputing konsernet har ca. 1000 ansatte på 9 lokasjoner i 4 land og 1300 bedriftskunder i Norden.


Artikler fra media:
TeleComputing kjøper Doorway
TeleComputing kjøper Doorway. Skal også bygge norsk Azure-sky
Vokser på hybride skyløsninger og i SMB-segmentet gjennom oppkjøp